Сир “Адигейський”

Можна вживати як самостійний продукт або додавати до салатів, бутербродів, запіканок. 

Сир "Адигейський" – це традиційний м'який сир, відомий своїм ніжним і легким смаком. Він виготовляється з коров'ячого молока за класичною рецептурою, яка зберігає корисні властивості молока і забезпечує сир приємною текстурою.

    • молоко коров'яче незбиране;
    • сироватка;
    • хлористий кальцій;
    • сіль.
    • не більше 14 діб від дати пакування;
    • при температурі від 0 до +6 градусів.

Рекомендовані товари

Сир м
Рікотта “Cалата”

Добре поєднується з фруктами та овочами, додаючи стравам особливого шарму та неповторності. 

Придбати
Сир м
Сир “Халумі”

Ідеально підходить для смаження, тому стане чудовим доповненням як до сніданку, так і до пікніка.

Придбати
Кисломолочний сир 5% жирності в упаковці виробництва Агрофірми "Маяк"
Кисломолочний сир
5%

Чудово підходить для сніданку або як інгредієнт у ваших улюблених рецептах.

Придбати
Сметана 15% жирності в упаковці виробництва Агрофірми "Маяк"
Сметана
15%

Класичний вершковий смак робить її ідеальним доповненням для супів, соусів і десертів.

Придбати

Як і де правильно зберігати сир

Є кілька місць, які підходять для зберігання сиру вдома. Головні умови – відповідна температура та вологість.

  • Холодильник
    Ідеальна температура для зберігання сиру – 0–8°C, тому найкраще використовувати середню та нижню зону холодильника. Важливо правильно упакувати сир, щоб захистити його від зайвої вологи та сторонніх запахів. Для цього чудово підходять пергаментний папір або фольга. Крім того, можна зберігати сир у скляному або фарфоровому контейнері.
  • Погріб
    У погребі прохолодно та підвищена вологість, умови схожі до холодильника, що робить його чудовим місцем для зберігання сиру. Щоб сир не ввібрав сторонніх запахів, його можна додатково загорнути в поліетиленовий пакет або плівку поверх паперу чи фольги.
  • Комора
    У приватних будинках часто є комори, які теж підходять для зберігання сиру. У коморі, зазвичай, немає опалення та вікон, тож температура там і в теплу пору року, і взимку на кілька градусів нижча за кімнатну. Це чудові умови для зберігання сиру.
  • Морозильна камера
    Заморожування не рекомендується для м'яких сирів, оскільки воно змінює їхню текстуру. Проте твердий сир, призначений для приготування страв, можна зберігати в морозильнику до трьох місяців. Перед заморожуванням сир слід загорнути в папір (наприклад, пергаментний) і помістити в герметичний пакет. Розморожувати сир потрібно в холодильнику, щоб він відновив свою вологість.

Умови покупок

нашу продукцію легко придбати онлайн всього у декілька кроків:

Обирайте

Додайте до корзини продукти, які хочете придбати (вибравши кількість) та надішліть нам заявку.

Очікуйте на дзвінок нашого менеджера.

Сплачуйте

Оплатіть надісланий вам рахунок та надішліть нам квитанцію-підтвердження. 


Ми працюємо тільки по 100% передоплаті.

Отримуйте

Ми відправляємо ваші замовлення щосереди і щоп'ятниці після 16 год, перевізником "Нова Пошта" по всій Україні. 

Послуги доставки оплачує отримувач.