Гауда "Червона"

Пікантий сир, що стане ідеальним вибором для любителів яскравих кулінарних експериментів.

Сир Гауда "Червона" – це унікальний сир із виразним поєднанням базиліку, часнику, кмину, перцю чилі та в'ялених помідорів. Ідеально підходить для закусок, салатів та гарячих страв.

Завдяки червоному забарвленню, стане екзоичною ноткою на сирній тарілці!

 

    • молоко коров'яче;
    • фермент;
    • хлористий кальцій;
    • закваска бактеріальна; 
    • базилік;
    • часник;
    • кмин;
    • перець чилі;
    • помідори в'ялені;
    • сіль.
    • 60 діб від  дати пакування;
    • при температурі від 0 до +8 градусів.

Рекомендовані товари

Сир напівтвердий Гауда "Молода" ваговий
Гауда "Молода"

Ідеально підходить для створення сендвічів, салатів чи просто як самостійна закуска до вашого столу.

Придбати
Сир напівтвердий Гауда з пажитником ваговий
Гауда "Пажитник"

Яскравий і неповторний смак та аромат робить цей сир ідеальним вибором для справжніх гурманів.

Придбати
Сир напівтвердий Гауда з маслинами та помідорами ваговий
Гауда "Маслини та помідори"

Підходить для закусок, салатів і бутербродів, додаючи італійського акценту вашим стравам. 

Придбати
Сир напівтвердий Гауда з італійськими травами ваговий
Гауда "Італійські трави"

Ідеальний вибір для піци, пасти, сендвічів або просто насолоди смачним сиром із келихом вина.

Придбати
Сир напівтвердий зелений Гауда з базиліком і травами ваговий
Гауда "Базилік і трави"

Цей ароматний та смачний сир стане ідеальним інгредієнтом для легких літніх страв або закусок.

Придбати
Сир напівтвердий класичний "Піщанський" ваговий
"Піщанський класичний"

Класичний сир з насиченим смаком чудово підходить для сніданків, бутербродів або сирної тарілки. 

Придбати

Як і де правильно зберігати сир

Є кілька місць, які підходять для зберігання сиру вдома. Головні умови – відповідна температура та вологість.

  • Холодильник
    Ідеальна температура для зберігання сиру – 0–8°C, тому найкраще використовувати середню та нижню зону холодильника. Важливо правильно упакувати сир, щоб захистити його від зайвої вологи та сторонніх запахів. Для цього чудово підходять пергаментний папір або фольга. Крім того, можна зберігати сир у скляному або фарфоровому контейнері.
  • Погріб
    У погребі прохолодно та підвищена вологість, умови схожі до холодильника, що робить його чудовим місцем для зберігання сиру. Щоб сир не ввібрав сторонніх запахів, його можна додатково загорнути в поліетиленовий пакет або плівку поверх паперу чи фольги.
  • Комора
    У приватних будинках часто є комори, які теж підходять для зберігання сиру. У коморі, зазвичай, немає опалення та вікон, тож температура там і в теплу пору року, і взимку на кілька градусів нижча за кімнатну. Це чудові умови для зберігання сиру.
  • Морозильна камера
    Заморожування не рекомендується для м'яких сирів, оскільки воно змінює їхню текстуру. Проте твердий сир, призначений для приготування страв, можна зберігати в морозильнику до трьох місяців. Перед заморожуванням сир слід загорнути в папір (наприклад, пергаментний) і помістити в герметичний пакет. Розморожувати сир потрібно в холодильнику, щоб він відновив свою вологість.

Умови покупок

нашу продукцію легко придбати онлайн всього у декілька кроків:

Обирайте

Додайте до корзини продукти, які хочете придбати (вибравши кількість) та надішліть нам заявку.

Очікуйте на дзвінок нашого менеджера.

Сплачуйте

Оплатіть надісланий вам рахунок та надішліть нам квитанцію-підтвердження. 


Ми працюємо тільки по 100% передоплаті.

Отримуйте

Ми відправляємо ваші замовлення щосереди і щоп'ятниці після 16 год, перевізником "Нова Пошта" по всій Україні. 

Послуги доставки оплачує отримувач.